Knjižnica Josipa Vošnjaka
PIONIRSKA KNJIŽNICA
Trg svobode 16
Slovenska Bistrica
tel.:

PROGRAM VESELIH ZIMSKIH POČITNIC 2016

Od 22. 2. 2016 do 26. 2. 2016 se bodo
v Pionirski knjižnici Slovenska Bistrica ZA OSNOVNOŠOLCE od 1. do 9. razreda vsak dan od 10. do 13. ure
ODVIJALE USTVARJALNE DELAVNICE s KNJIGO V ROKI.

Dobrodošli v našo družbo vsi, ki želite med zimskimi počitnicami poleg ustvarjalnih delavnic biti tudi v družbi skritih knjižnih zakladov in s prijatelji uživati v njihovih vsebinah.
Vsaki ustvarjalni delavnici bomo pripeli kakšno zanimivo dogodivščino iz knjig na naših knjižnih policah. Prepustili se bomo njihovemu bogastvu in vsak dan sproti odkrivali knjižne zaklade ter uživali v njihovih vsebinah.

Udeležba na delavnicah je brezplačna in na lastno odgovornost.

Delavnice niso namenjene varstvu otrok.Pridružijo se nam lahko tudi predšolski otroci v spremstvu staršev.

Do 17. 2. 2016 je potrebna predhodna potrditev prisotnosti na tel. številko 80 55 106 ali ob obisku knjižnice zaradi priprave prostora in materiala.

PONEDELJEK, 22. 2. 2016

Za lepši in bolj prikupen izgled naših prostorov bomo izdelali VISEČ OKRAS iz raznovrstnega barvnega papirja, ki ga bomo popestrili z različnimi liki in oblikami. S sabo prinesite ostre škarjice.

TOREK, 23. 2. 2016

V želji, da nas kmalu pozdravi pomlad, bomo okenske police okrasil s posebnimi CVETLIČNIMI LONČKI IN CVETJEM IZ TRŠEGA PAPIRJA. Tudi tokrat bodo ostre škarjice dobrodošle, zato jih nikar ne pozabi prinesti s sabo.

SREDA, 24. 2. 2016

Za DREVO IZ KARTONA, na katerem bo vse polno PISANIH PTIČKOV, bomo potrebovali veliko domišljije in ostre škarje.  Končni izdelek bo zagotovo čudovit okras  vsake mize ali prostora.

ČETRTEK, 25. 2. 2016

Iz papirnatih tulcev, tršega kartona, starih koledarjev, papirnatih prtičkov, okrasnih perlic in različnih odtenkov vrvic  bomo izdelali OGRLICE NA TISOČ IN EN NAČIN.

PETEK, 26. 2. 2016

Iz tršega papirja bomo izdelali DARILNE ŠKATLICE MALE MIŠKE. Potrebovali bomo ostre škarjice, zato tudi tokrat ne pozabi na njih.

VESELIMO SE DRUŽENJA Z VAMI. NE POZABI NA PRIJAVO!